Ale

Mechanix Wear Women's Pursuit D5 Gloves Covert

Varastossa
Viite:
TSCR-W-55
Now 41,36 € Was 45,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size Finger Length (A) Palm Width (B)
Small 3 7/8 in - 4 1/8 in
(10.0 cm - 10.5 cm)
2 1/8 in - 2 1/2 in
(5.5 cm - 6.5 cm)
Medium 4 1/8 in - 4 3/8 in
(10.5 cm - 11.0 cm)
2 1/2 in - 3 in
(6.5 cm - 7.5 cm)
Large 4 3/8 in - 4 1/2 in
(11.0 cm - 11.5 cm)
3 in - 3 3/8 in
(7.5 cm - 8.5 cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

These Women's Pursuit D5 Gloves from Mechanix Wear combines durable synthetic leather and breathable TrekDry material that keeps hands dry and cool. The internal layer of the Armortex provides EN 388: 2016 level D & ANSI A5 blade-cut resistance to the palm and fingers. Additionally, the gloves feature adjustable hook-and-loop thermoplastic rubber closure for a custom fit. The Mechanix Wear Women's Pursuit D5 Gloves are perfect for multipurpose maintenance, Law Enforcement, military and shooting sports.

 • Comfortable, lightweight and hard-wearing tactical glove
 • Adjustable hook-and-loop Thermoplastic Rubber (TPR) wrist closure creates a secured fit
 • Internal layer of Armortex provides EN 388: 2016 level D & ANSI A5 blade-cut resistance to the palm and fingers
 • Breathable TrekDry keeps the hands dry and cool
 • Three-dimensional patterning perfectly fits the natural curvatures of hand
 • Durable synthetic leather on the palm infused with touchscreen technology
 • Nylon carrier loops for storage.
 • Machine washable
 • Perfect for multipurpose maintenance, Law Enforcement, military and shooting sports
 • Certifications: EN 388: 2016 level D & ANSI A5 blade-cut resistance
 • Material: TrekDry, Synthetic leather, Thermoplastic Rubber (TPR)
 • Manufacturer: Mechanix Wear
 • Manufacturer's number: TSCR-W-55
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Mechanix Wear Women's Pursuit D5 Gloves Covert
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.