Ehdot

1. Sivusto

1.1 Sivuston Military1st.fi omistaja ja hallinnoija on MMG Trading Ltd. Yritys on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yritysnumerolla 06969242, ja rekisteröity toimipaikkamme on osoitteessa Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Yhdistynyt kuningaskunta. Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity ALV-numeromme on GB 972 2115 34. Kauppaosoite: MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Yhdistynyt kuningaskunta

1.2 Kaikki tämän sivuston tuotteet tarjoaa MMG Trading Ltd., joka on kaikkien tekemiesi tilausten sopimuspuoli.

2. Tilaukset

2.1 Mikä tahansa tekemäsi tilaus muodostaa tuotteen ostotarjouksen, joka edellyttää hyväksymistämme. Pidätämme oikeuden kieltäytyä tilauksesta ilmoittamatta syytä.

2.2 Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan edellyttäen, että tuotteita on saatavilla ja tilauksen hinta on vahvistettu "lähetysilmoituksella", joka lähetetään sähköpostitse ostohetkellä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

2.3 Jos haluat tilata tuotteita, joita saavat tilata vain tietyn ikäiset henkilöt, sinua pyydetään vahvistamaan, että ikäsi vastaa tuotteiden ostamiseen vaadittavaa asianmukaista laillista ikää, kun rekisteröidyt verkkosivustossa. Jos uskomme perustellusti, että et ole laillisesti oikeutettu tilaamaan tiettyjä tuotteita, pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi.

3. Hinnat

3.1 Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero tai vastaava myyntivero (tarvittaessa) olemassa olevan verokannan mukaan, josta olemme myyjänä vastuussa.

3.2 Kaikki sivuston Military 1st hinnat on ilmoitettu euroina.

3.3 Pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että kaikki sivustolla ilmoitetut hintatiedot ovat oikein. Harvoissa tapauksissa saattaa tapahtua virhe, ja tuotteilla voi olla väärä hinta. Jos havaitsemme virheen minkä tahansa tuotteen hinnassa, otamme sinuun yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä ilmoittaaksemme virheestä. Sinulta kysytään, haluatko peruuttaa tilauksen vai haluatko tehdä tilauksen oikeaan hintaan. Emme ole velvoitettuja toimittamaan tuotteita virheelliseen hintaan.

4. Maksu

4.1 Tuotteet ja postimaksu voidaan maksaa sivustolla ilmoitetuilla maksutavoilla tilauksen tekohetkellä. Maksun tulee olla suoritettu ennen toimituspäivää ja -aikaa, sillä maksusuoritus on tämän sopimuksen perustavanlaatuinen ehto, jonka rikkominen oikeuttaa toimittajaa purkamaan sopimuksen välittömästi.

4.2 Tilausta ei toimiteta, ennen kuin maksu on vastaanotettu.

5. Toimitus

5.1 Tilaamasi tuotteet toimitetaan osoitteeseen, jonka annat tehdessäsi tilauksen.

5.2 Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana arkipäivänä maksun saamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, kun tuotteesi on lähetetty.

6. Toimittamaton lähetys

6.1 Hukkuneet toimitukset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemuksemme mukaan tuotteet useimmiten palautetaan meille noutamattomina, kun ostajat ovat ilmoittaneet tuotteet toimittamattomiksi. Ota ensin yhteyttä paikalliseen jakelutoimipisteeseen, ennen kuin otat meihin yhteyttä toimittamatta jääneestä lähetyksestä. Jos tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä, ja ylimääräinen postitus- ja käsittelymaksu veloitetaan, ennen kuin tuotteita voidaan toimittaa uudelleen.

6.2 Jos tavaroita ei toimiteta odotettuna päivänä, tulee sinun ilmoittaa siitä meille 28 päivän kuluessa lähetyspäivästä.

7. Palautukset

7.1 Jos haluat palauttaa tilaamiasi tuotteita, voit tehdä sen ainoastaan palautusehtojemme mukaisesti.

7.2 Jos tuote palautetaan meille vahingoittuneena, kuluneena tai myyntikelvottomassa kunnossa eikä Military 1st:lle ole ilmoitettu asiasta ennen tuotteen lähettämistä, emme voi myöntää sinulle maksun palautusta. Saatamme joutua lähettämään tuotteen sinulle takaisin ja pyytämään sinua maksamaan toimituskulut tai jos se ei ole mahdollista, veloitamme palautusmaksun. Olet vastuussa vain tavaroiden arvon alentumisesta, joka johtuu muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan toteamisen kannalta tarpeellisesta käsittelystä. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

8. Tekijänoikeudet

8.1 Kaikki MMG Trading Ltd:n immateriaaliomaisuus, kuten tavaramerkit, liikenimet, patentit, rekisteröidyt mallit ja muut automaattiset immateriaalioikeudet, jotka koskevat sivuston estetiikkaa tai toimintaa, ovat MMG Trading Ltd:n omaisuutta. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut noudattamaan MMG Trading Ltd:n immateriaalioikeuksia ja olemaan kopioimatta, lataamatta koneellesi, lähettämättä, jäljentämättä, tulostamatta tai hyödyntämättä kaupallisiin tarkoituksiin sivuston sisältöä/kuvia.

9. Promootio Jopa %ALENNUS% alennus.

9.1 Kampanja tarjoaa valituille osakkeille jopa %ALENNUS% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Tietyt tuotteet voivat koskea poikkeuksia, eivätkä ne ole oikeutettuja alennuksiin kampanjan aikana. Pidätämme oikeuden muuttaa alennuksen arvoa harkintamme mukaan koko kampanja-ajan. Lisäksi pidätämme oikeuden lopettaa kampanja ennen määritettyä päättymispäivää, mikäli katsotaan sopivaksi. Huomaa, että tätä kampanjaa ei voi yhdistää muihin käynnissä oleviin kampanjoihin ja se on voimassa erillisenä tarjouksena. Lisäksi pidätämme oikeuden muuttaa kampanjan ehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

10. Kaupanpäälliset ja kilpailut

10.1 Jos haluat lukea kaikki kaupanpäällisiä ja kilpailuja koskevat ehdot, napsauta tästä.

11. Muutokset

11.1 MMG Trading Ltd pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja aika ajoin tarpeen mukaan.

12. Yleistä

12.1 Näihin ehtoihin sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan lakia. Tämä koskee sivuston käyttöä ja tämän sivuston kautta mahdollisesti tapahtuvaa tuotteiden ostoa koskevaa sopimusta. Kaikkiin näistä johtuviin tai näihin liittyviin riitoihin ja vaateisiin sovelletaan Yhdistyneen kuningaskunnan lakia. Sekä sinä että me hyväksymme, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on ei-yksinomainen tuomiovalta sellaisten riitojen ratkaisemiseen, jotka johtuvat näistä ehdoista tai sivuston käytöstä.

12.2 Jos sinulla on kysyttävää ehdoistamme, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme osoitteeseen info@military1st.fi tai osoitteeseen Customer Care Team MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester M17 1DB, Yhdistynyt kuningaskunta.