Ale

Helikon Woodsman Shirt Black

Varastossa
Viite:
KO-WDN-DC-01
Now 95,90 € Was 100,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size EU / US 1/2 Chest Sleeve Length Back Length 1/2 Collar
XS (EU) / 2XS (US) 20.1" (51cm) 25.2" (64cm) 27.6" (70cm) 8.9" (22.7cm)
S (EU) / XS (US) 21.3" (54cm) 25.4" (64.5cm) 28.3" (72cm) 9.1" (23.2cm)
M (EU) / S (US) 22.4" (57cm) 25.6" (65cm) 29.1" (74cm) 9.4" (23.8cm)
L (EU) / M (US) 23.6" (60cm) 25.8" (65.5cm) 29.9" (76cm) 9.7" (24.6cm)
XL (EU) / L (US) 24.8" (63cm) 26" (66cm) 30.7" (78cm) 9.8" (25cm)
XXL (EU) / XL (US) 26" (66cm) 26.2" (66.5cm) 31.5" (80cm) 10.1" (25.6cm)
3XL (EU) / XXL (US) 27.2" (69cm) 26.4" (67cm) 32.3" (82cm) 10.3" (26.2cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

This Helikon Woodsman Shirt has been specially designed with outdoor enthusiasts in mind. It is made of DuraCanvas fabric for longevity and toughness. Moreover, it comes with reinforced elbow areas and a Canadian-style buttoned front for enhanced robustness. Added VersaStretch panels on elbows and at the back provide maximum comfort and freedom of movement. Also, it is equipped with underarm ventilation holes, with glove-friendly zip openings, for increased airflow and moisture-wicking.

There is plenty of space to store the essential items supplied by two classic buttoned chest pockets and two lower zippable pockets. In addition, there are three internal mesh pockets, two at the bottom and one vertical chest pocket with zip closing. Flat loops sewn on the front of the shirt can be utilised to tie and secure items carried in pockets.

The Helikon Woodsman Shirt is ideal for any outdoor activities such as bushcraft, fishing, hunting, forest foraging, camping, as well as a workwear or everyday utility shirt.

 • Part of Helikon Bushcraft Line
 • Comfortable long sleeve outdoor shirt with VersaStretch panels on the back and the elbows
 • Made of DuraCanvas fabric for durability
 • Classic style collar
 • Button-down front
 • Two traditional chest pockets with button closures
 • Two lower pockets with zip closures
 • Three internal mesh pockets: two lower and one zippable chest pocket
 • Reinforced elbow area
 • Adjustable buttoned cuffs
 • Underarm ventilation holes with zip openings for increased airflow and moisture-wicking
 • Helikon branded Canadian style buttons
 • Genuine YKK zippers with glove-friendly zip pulls
 • Lanyard loops on front for securing accessories or tools
 • Paracord loops for dummy cording
 • Designed in cooperation with Survivaltech.pl
 • Main material: 65% Polyester, 33% Cotton, 2% Elastane
 • Inserts material: 93% Nylon, 7% Elastane
 • Manufacturer: Helikon
 • Manufacturer's number: KO-WDN-DC-01
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Helikon Woodsman Shirt Black
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.