Ale

Helikon GreyMan Shirt Blast Blue Plaid

Varastossa
Viite:
KO-GMN-PN-PE
Now 89,25 € Was 93,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size EU / US 1/2 Chest Sleeve Length Back Length Collar
XS (EU) / 2XS (US) 20.1" (51cm) 24.8" (63cm) 28.5" (72.5cm) 15.7" (40cm)
S (EU) / XS (US) 21.3" (54cm) 25.2" (64cm) 29.1" (74cm) 16.1" (41cm)
M (EU) / S (US) 22.4" (57cm) 25.6" (65cm) 29.7" (75.5cm) 16.5" (42cm)
L (EU) / M (US) 23.6" (60cm) 26" (66cm) 30.3" (77cm) 16.9" (43cm)
XL (EU) / L (US) 24.8" (63cm) 26.4" (67cm) 30.9" (78.5cm) 17.3" (44cm)
XXL (EU) / XL (US) 26" (66cm) 26.8" (68cm) 31.5" (80cm) 17.7" (45cm)
3XL (EU) / XXL (US) 27.2" (69cm) 27.2" (69cm) 32.1" (81.5cm) 18.1" (46cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

This Helikon GreyMan Shirt fuses tactical usability with a casual low-profile look. It is made of breathable, lightweight, and soft flannel-like fabric with antibacterial and moisture-wicking properties. Added mechanical stretch provides freedom of movement, making this shirt functional and comfortable. Plaid pattern and classic buttoned front bring not only great styling but help law enforcement professionals stay low-key during undercover urban operations where blending in the crowd is essential.

It has two classic chest pockets with button closures plus one vertical hidden inside chest pocket with YKK zip fastening for storing essential items. In addition, it comes with handy details, such as a microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem and a pen pocket/sunglasses slot in the left chest pocket.

The Helikon GreyMan Shirt is perfect for law enforcement operators, outdoor enthusiasts or everyone looking for a comfortable, well designed, casual shirt.

 • Part of Helikon Urban Line
 • Stretchable low profile tactical shirt with long sleeves
 • Highly breathable and lightweight fabric with antibacterial and moisture-wicking properties
 • Soft flannel-like fabric
 • Classic style collar
 • Classic button closures on front
 • Two classic chest pockets with button closures and a pen/sunglasses slot in the left pocket
 • Hidden inside vertical chest pocket with YKK zip closure for secure storage
 • Microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem
 • Adjustable buttoned cuffs
 • Gauntlet button for a formal look or to roll the sleeve up
 • The double stitching on sides and inner arms for durability
 • Bluesign approved fabric for minimised impact on people and the environment during the production of this garment
 • Helikon branded buttons
 • Main material: 74% Polyester, 26% Nylon
 • Mesh material: 100% Polyester
 • Inserts material: 100% Polyester
 • Manufacturer: Helikon
 • Manufacturer's number: KO-GMN-PN-PE
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Helikon GreyMan Shirt Blast Blue Plaid
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.