Ale

Helikon Covert Concealed Carry Short Sleeve Shirt Royal Blue Checkered

Varastossa
Viite:
KO-CCS-CB-C4
Now 65,50 € Was 68,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size EU / US 1/2 Chest Sleeve Length Back Length Collar
XS (EU) / 2XS (US) 19.7" (50cm) 9.6" (24.5cm) 28.5" (72.5cm) 15.7" (40cm)
S (EU) / XS (US) 20.9" (53cm) 9.8" (25cm) 29.1" (74cm) 16.1" (41cm)
M (EU) / S (US) 22" (56cm) 10" (25.5cm) 29.7" (75.5cm) 16.5" (42cm)
L (EU) / M (US) 23.2" (59cm) 10.2" (26cm) 30.3" (77cm) 16.9" (43cm)
XL (EU) / L (US) 24.4" (62cm) 10.4" (26.5cm) 30.9" (78.5cm) 17.3" (44cm)
XXL (EU) / XL (US) 25.6" (65cm) 10.6" (27cm) 31.5" (80cm) 17.7" (45cm)
3XL (EU) / XXL (US) 26.8" (68cm) 10.8" (27.5cm) 32.1" (81.5cm) 18.1" (46cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

This Helikon Convert Concealed Carry Short Sleeve Shirt blends tactical usability with a casual and low-profile look. It is specially designed for hot summer day urban operations thanks to short sleeves and a selection of lightweight and breathable fabric. Added mechanical stretch provides comfort and freedom of movement. Furthermore, it is equipped with underarm ventilation holes for increased airflow and moisture-wicking. It has two classic chest pockets with snap button closures plus one vertical concealed chest pocket with YKK zip fastening for storing essential items. In addition, it comes with handy details, such as a microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem and a pen pocket/sunglasses slot in the left chest pocket.

At first glance, it appears as a standard buttoned-up short sleeve shirt, but thanks to unique fastening system with dummy buttons, one firm pull provides instant access to anything carried under the garment. This function adds tactical practicality during undercover urban operations where maintaining a low-key profile is essential.

The Helikon Convert Concealed Carry Short Sleeve Shirt is ideal for law enforcement professionals looking for advanced design and functionality as well as any outdoor enthusiasts or everyday use.

 • Part of Helikon Urban Line
 • Stretchable low profile tactical shirt with short sleeves
 • Highly breathable and lightweight fabric for wearability
 • Classic style collar
 • Front with snap buttons closure imitating buttons for a low profile look
 • Two classic chest pockets with snap button closures and a pen/sunglasses slot in the left pocket
 • Concealed vertical left side chest pocket with YKK zip closure
 • Microfiber cloth for cleaning glasses on the inner side at the bottom hem
 • Underarm ventilation holes for increased airflow and moisture-wicking
 • The double stitching on sides and inner arms for durability
 • Helikon branded buttons
 • Bluesign approved fabric for minimised impact on people and the environment during the production of this garment
 • Ideal for law enforcement, outdoor activities, and everyday use
 • Main material: 74% Cotton, 26% Polyester
 • Mesh material: 100% Polyester
 • Manufacturer: Helikon
 • Manufacturer's number: KO-CCS-CB-C4
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Helikon Covert Concealed Carry Short Sleeve Shirt Royal Blue Checkered
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.