Ale

Pentagon Elite Light Softshell Jacket Charcoal Blue

Varastossa
Viite:
K08044-76
Now 90,86 € Was 100,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size 1/2 Chest Sleeve Length Back Length
XS 21.3" (54cm) 24.4" (62cm) 28.7" (73cm)
S 22" (56cm) 25.2" (64cm) 29.5" (75cm)
M 22.8" (58cm) 26" (66cm) 30.3" (77cm)
L 23.6" (60cm) 26.8" (68cm) 31.1" (79cm)
XL 24.4" (62cm) 27.6" (70cm) 31.9" (81cm)
XXL 25.2" (64cm) 28.3" (72cm) 32.7" (83cm)
3XL 26" (66cm) 29.1" (74cm) 33.5" (85cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

This lightweight and versatile Pentagon Elite Softshell Jacket is made of elastic and breathable fabric, making it a universal adventure companion that doesn't take much space in your backpack. Thanks to the 4-way stretch fabric and gusseted underarms, this jacket offers flexibility and freedom of movement. It comes with a high collar and full front YKK concealed zip. It has hook-and-loop adjustable wrists and a bottom hem with an elasticated cord and stoppers. In addition, DWR coating makes it water and dirt repellent. It features two large front hand pockets and one utility chest pocket, all with glove-friendly zips, providing valuable storage space for accessories or essentials. This Pentagon Elite Softshell Jacket is functional and comfortable, ideal for any outdoor adventures, including hiking, fishing, hunting or urban exploration and day to day wear.

 • Made of lightweight, breathable fabric with water-repellent coating
 • High collar with chin guard
 • Front full YKK zipper with a glove-friendly pull
 • Two large, zipped hand pockets
 • Utility chest pocket with zipper
 • Hook-and-loop adjustable wrists
 • Bottom hem adjustable with elasticated cord and stoppers
 • 4-way Stretch fabric and gusseted underarms for freedom of movement
 • DWR coating (grade 4) for added water and dirt repellence
 • Windproof shield
 • MPV 3.000gr2/24h (American Standard)
 • Material: 91% Nylon, 9% Elastane
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K08044-76
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Pentagon Elite Light Softshell Jacket Charcoal Blue
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.