Ale

Pentagon Monlite Jacket Wolf Grey

Varastossa
Viite:
K07015-08WG
Now 161,96 € Was 179,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size 1/2 Chest Sleeve Length Back Length
XS 21.7" (55cm) 24.4" (62cm) 27.2" (69cm)
S 22.4" (57cm) 25.2" (64cm) 28" (71cm)
M 23.2" (59cm) 26" (66cm) 28.7" (73cm)
L 24" (61cm) 26.8" (68cm) 29.5" (75cm)
XL 24.8" (63cm) 27.6" (70cm) 30.3" (77cm)
XXL 25.6" (65cm) 28.3" (72cm) 31.1" (79cm)
3XL 26.4" (67cm) 29.1" (74cm) 31.9" (81cm)
4XL 27.2" (69cm) 29.9" (76cm) 32.7" (83cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

Made of a lightweight and breathable fabric, the Monlite Jacket from Pentagon comes with a high collar with chin guard, three-point adjustable hood and a full front YKK zipper with a glove-friendly pull. The jacket feature two large, zipped hand pockets with mesh lining and two internal sleeve pockets for documents, keys, or other personal belongings. TPU laminated membrane with a waterproof rating of 8000mm/24h and breathability 5000g/m²/24h make the jacket suitable for rainy, windy, and stormy weather conditions, while the underarm ventilation zippers offer optimal comfort and temperature management. Ideal for adventure expeditions and everyday outdoor use, the Pentagon Monlite Jacket provides superior protection against moisture and bad weather while remaining highly functional and comfortable. Perfect for travelling, fishing, hiking, hunting and everyday wear.

 • Windproof, water-repellent and lightweight jacket
 • High collar with chin guard
 • Three-point adjustable hood
 • Full front YKK zipper with a glove-friendly pull
 • Two large, zipped hand pockets with mesh lining
 • Two sizeable internal sleeve pockets
 • Hook-and-loop adjustable wrists
 • Bottom hem adjustable with cord locks
 • Underarm ventilation openings with two-way zippers
 • Hanging loop
 • Three-layer rubber taped water-sealed seams
 • Inner Storm Flap protection
 • DWR coating grade 4
 • Material: 94% Polyester 6% Spandex outer-shell fabric
 • TPU laminated WP 8000mm/24h MPV 5000g/m²/24h (American Standard)
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K07015-08WG

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Pentagon Monlite Jacket Wolf Grey
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.