Ale

Pentagon Renegade Tropic Short Pants RAL 7013

Varastossa
Viite:
K05048-06E
Now 90,86 € Was 100,95 €
Koko-opas

Koko-opas

UK/US Size 1/2 Waist Tag Size (Pentagon French Sizing) Outseam Length
30 30" (38cm) 38 20.2" (51.5cm)
32 32" (40cm) 40 20.2" (51.5cm)
33 33" (42cm) 42 20.2" (51.5cm)
34 34" (44cm) 44 20.2" (51.5cm)
36 36" (46cm) 46 20.8" (53cm)
38 38" (48cm) 48 20.8" (53cm)
40 40" (50cm) 50 20.8" (53cm)
41 41" (52cm) 52 20.8" (53cm)
42 42" (54cm) 54 21.4" (54.5cm)
44 44" (56cm) 56 21.4" (54.5cm)
46 46" (58cm) 58 21.4" (54.5cm)
47 47" (60cm) 60 21.4" (54.5cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

Made of durable and stretchable fabrics, the Pentagon Renegade Tropic Short Pants are designed to provide maximum comfort during even the most challenging tasks. Thanks to the DWR grade 4 coating, these shorts offer excellent water repellence and stain resistance. In addition, they are equipped with a crotch storm flap fastened with a safety button for extra protection against the elements. These pants come with two large front pockets with strengthened edges for clipping tools or knives, one spacious cargo pocket and two rear sleeve pockets providing extra storage space. Reinforced seat area and triple stitched stress points add durability and longevity. The Pentagon Renegade Tropic Short Pants are great for law enforcement, military use, and all those interested in outdoor activities such as hiking, hunting, fishing as well as for everyday use.

 • Stretchable and comfortable with tactical practicality
 • Suitable for any outdoor activities
 • YKK fly zip with jeans button with additional inner safety button
 • Crotch storm flap to protect against wind and humidity
 • Seven durable 7cm (2.7) wide belt loops with two front loops for hanging tools
 • Two large front hand pockets with strengthened edges for tools clips
 • One large front cargo pocket secured with concealed zipper with glove-friendly zip puller
 • Groin utility pocket
 • Two rear sleeve pockets
 • Reinforced seat area for extra durability
 • Triple stitched on stress points
 • Grade 4 DWR coating (Durable Water Repellent)
 • Windproof shield
 • MPV 3.000gr2/24h (American Standard)
 • Material: 91% Polyester, 9% Elastane
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K05048-06E
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Pentagon Renegade Tropic Short Pants RAL 7013
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.