Ale

Pentagon M65 2.0 Short Pants Camo Green

Varastossa
Viite:
K05040-06CG
Now 36,51 € Was 42,95 €
Koko-opas

Koko-opas

UK/US Size 1/2 Waist Outseam Length
W 30" 15" (38cm) 20.2" (51.5cm)
W 32" 16" (40cm) 20.2" (51.5cm)
W 33" 16.5" (42cm) 20.2" (51.5cm)
W 34" 17" (44cm) 20.2" (51.5cm)
W 36" 18" (46cm) 20.8" (53cm)
W 38" 19" (48cm) 20.8" (53cm)
W 40" 20" (50cm) 20.8" (53cm)
W 41" 20.5" (52cm) 20.8" (53cm)
W 42" 21" (54cm) 21.4" (54.5cm)
W 44" 22" (56cm) 21.4" (54.5cm)
W 46" 23" (58cm) 21.4" (54.5cm)
W 47" 23.5" (60cm) 21.4" (54.5cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

These quality and hardwearing classic cargo shorts are based on iconic M65 trousers design. They are equipped with two front pockets with snap button closure flaps and two back pockets with hook-and-loop fastener. In addition, two expandable thigh cargo pockets provide plenty of storage room for all essentials. These shorts feature Prym snap-button waist closure with YKK zip fly and inner safety crotch flap. Moreover, triple stitching on stress point provides durability and extend the life of this garment.

The Pentagon M65 2.0 Short Pants are a great option for law enforcement, military use, outdoor activities, work or everyday use.

 • A shorter version of Pentagon M65 2.0 Pants
 • Designed for hot weather conditions
 • Based on classic M65 trousers design
 • Prym snap button waist fastener with YKK zip fly and an inner safety crotch flap
 • Dart pattern waistband
 • Seven durable 2" (5cm)  wide belt loops
 • Two front pockets with snap button closures
 • Two back pockets with hook-and-loop tabs closures
 • Two thigh expandable cargo pockets  with button and hook-and-loop tab closures
 • Triple stitching on stress points for durability
 • Material: 100% Cotton (pre-washed fabric)
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K05040-06CG
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Pentagon M65 2.0 Short Pants Camo Green
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.