Ale

Pentagon Lycos Jacket Navy Blue

Varastossa
Viite:
K02023-05
Now 50,36 € Was 55,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size 1/2 Chest Sleeve Length incl. Cuff Back Length
XS 21.3" (54cm) 24" (61cm) 28" (71cm)
S 22" (56cm) 24.8" (63cm) 28.7" (73cm)
M 22.8" (58cm) 25.6" (65cm) 29.5" (75cm)
L 23.6" (60cm) 26.4" (67cm) 30.3" (77cm)
XL 24.4" (62cm) 27.2" (69cm) 31.1" (79cm)
XXL 25.2" (64cm) 28" (71cm) 31.9" (81cm)
3XL 26" (66cm) 28.7" (73cm) 32.7" (83cm)
4XL 26.8" (68cm) 29.5" (75cm) 33.5" (85cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

Durable and practical, the Lycos Jacket from Pentagon is made of high-density Ripstop fabric and comes with water-repellent coating. The jacket feature a re-designed formal and combat collar, full two-way front zipper with a glove-friendly pull and storm flap secured with hook-and-loop tabs. There are two large zipped upper arm pockets with pen slots and two large chest pockets with a flap closing censured with hook-and-loop tabs. Moreover, the jacket comes with easy to roll up ergonomic sleeves with reinforced elbows and hook-and-loop adjustable sleeve cuffs. The Pentagon Lycos Jacket is ideal for law enforcement, military use, as well as for outdoor enthusiasts.

 • Professional look with tactical practicality
 • Suitable for law enforcement, military use and outdoor enthusiasts
 • Re-designed collar combines formal and combat styles
 • Full two-way front zipper with a glove-friendly pull
 • Storm flap secured with hook-and-loop tabs
 • Two large zipped upper arm pockets with pen slots
 • Two large chest pockets with a flap closing censured with hook-and-loop tabs
 • Easy to roll up ergonomic sleeves with reinforced elbows
 • Hook-and-loop adjustable sleeve cuffs
 • Triple stitched on stress points
 • Chest & Arm patches for insignia
 • IR cover patch
 • Water-repellent coating
 • Patent Design No.: 008190813-0005
 • Made of high-density 215gsm Ripstop fabric
 • Material: 65% Polyester 35% Cotton
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K02023-05
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Pentagon Lycos Jacket Navy Blue
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.