Ale

Surplus Tuulitakki - Black Camo

Varastossa
Viite:
20-7001-42
Now 71,96 € Was 79,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size To Fit Chest (Recommended) Armpit to armpit x2 Total Length
S 33"-36" (84-91cm) 46" (117cm) 26" (66cm)
M 36"-39" (91-99cm) 49" (124cm) 27" (69cm)
L 39"-42" (99-107cm) 52" (132cm) 28.5" (72cm)
XL 42"-45" (107-114cm) 54" (136cm) 29.5" (75cm)
XXL 45"-48" (114-122cm) 56" (142cm) 31" (79cm)
3XL 48"-51" (122-130cm) 59" (150cm) 33" (84cm)
4XL 51"-54" (130-137cm) 61" (156cm) 34" (87cm)
5XL 54"-57" (137-145cm) 64" (162cm) 35" (89cm)

All the actual measurements given on the site as "armpit to armpit x 2" refer to the measurements of the garment and not the size it will fit.

The best way of checking if an item will fit is to measure a similar garment you have which fits well and compare the measurements.

When we give the "Armpit to armpit x 2" on an item it is measured directly at the top of the side seams (armpit to armpit) laid flat, then the measurement is doubled, giving the circumference.

If we state that an item is labelled "to fit xx" / XXcm" please check this against your own measurements.

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä
Suljin: Neljännesvetoketju
Huppu: Kyllä; Snorkkeli
Taskut: 2 etutaskua; 1 rintatasku
Hihansuut: Säädettävä; Tarranauha
Alahelma: Säädettävä
Vetoketjut: Vetoketjun vetimet
Materiaalin ominaisuudet: Kevyt; Hengittävä; Tuulenpitävä; Vettä hylkivä
Ulkomateriaali: 100 % Nailon
Sisämateriaali: 100 % Polyesteri
Vuori: Fleece
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Surplus Tuulitakki - Black Camo
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.