Ale

Surplus M65 Basic Paita, pitkähihainen - Navy

Varastossa
Viite:
06-3593-10
Now 52,16 € Was 57,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size 1/2 Chest 1/2 Waist 1/2 Bottom Total Length Sleeve Length
S 21.3" (54cm) 20.7" (52.5cm) 20.9" (53cm) 29.1" (74cm) 26" (66cm)
M 22" (56cm) 21.5" (54.5cm) 21.7" (55cm) 29.9" (76cm) 26.4" (67cm)
L 23.2" (59cm) 22.6" (57.5cm) 22.8" (58cm) 30.7" (78cm) 26.8" (68cm)
XL 24.4" (62cm) 23.8" (60.5cm) 24" (61cm) 31.5" (80cm) 27.2" (69cm)
XXL 25.6" (65cm) 25" (63.5cm) 25.2" (64cm) 32.3" (82cm) 27.6" (70cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

Comfortable and stylish the Surplus Raw M65 Basic Shirt features a classic collar, button-down front, long sleeves and shoulder epaulettes. This multipurpose shirt comes with two chest pockets with flaps secured with a button. Practical and extremely versatile, the Surplus Raw M65 Basic Shirt is a perfect choice for every day, but it will also be suitable for hiking, hunting and other outdoor activities.

 • Classic M65 style shirt with long sleeves
 • Comfortable and stylish
 • Classic collar
 • Button-down front
 • Two chest pockets with flaps secured with a button
 • Long-sleeved design with buttoned cuffs
 • Shoulder epaulettes
 • Highly breathable cotton material
 • Ideal for hiking, travel or everyday use
 • Material: 100% Cotton
 • Manufacturer: Surplus
 • Manufacturer's number: 06-3593-10
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Surplus M65 Basic Paita, pitkähihainen - Navy
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.