Ale

Pentagon Homer Liivi - RAF Blue

Varastossa
Viite:
K04010-05RF
Now 76,46 € Was 84,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size 1/2 Chest Shoulder Length Back Length (inc. collar)
XS 20.1" (51cm) 17.5" (44.5cm) 28.7" (73cm)
S 21.3" (54cm) 18.1" (46cm) 29.1" (74cm)
M 22.4" (57cm) 18.7" (47.5cm) 29.5" (75cm)
L 2.4" (6cm) 19.3" (49cm) 29.9" (76cm)
XL 24.8" (63cm) 19.9" (50.5cm) 30.3" (77cm)
XXL 26" (66cm) 20.5" (52cm) 30.7" (78cm)
3XL 27.2" (69cm) 21.1" (53.5cm) 31.1" (79cm)

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

This lightweight and breathable Homer Vest from Pentagon made of Nylon material feature two large zipped hand pockets with fleece lining, one zipped chest pocket with security loop and an internal zipped pocket on the right side. The front YKK zipper comes with a cord pull and a chin guard, while the collar lined with soft fleece protects the neck in a harsh environment. In addition, the gilet comes with elastic armholes and adjustable bottom hem with elastic cords and quick locks for individual fit. With soft and fast-drying properties, the Homer Vest from Pentagon is perfect for travel, fishing, camping and many outdoor activities.

 • Lightweight, padded and fast drying
 • Front zipper with a chin guard
 • Collar lined with soft fleece to protect the neck in a harsh environment
 • Two large zipped hand pockets with fleece lining for added warmth
 • Zipped chest pocket with internal security loop
 • Internal pocket on the right side fastened with a zipper
 • Elasticated, adapting to most sizes of armholes
 • Adjustable bottom hem with elastic cords and quick locks for individual fit
 • All genuine YKK zippers with garages
 • Shell material: 100% Nylon
 • Insulation material: 150Gsm Polyester
 • Lining material: 100% Nylon
 • Manufacturer: Pentagon
 • Manufacturer's number: K04010-05RF
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: Pentagon Homer Liivi - RAF Blue
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.