Suositellaan sinulle

Tervetuloa Military 1st -kauppaan

Varustaudu toimintaan!

Olitpa sitten etsimässä laadukkaita taisteluvaatteita, luotettavia retkeilyvälineitä tai ammattilaistason Airsoft-varusteita kohtuuhintaan, sotilastuotteiden verkkokauppamme vastaa tarpeisiisi.

Mitä tulee ulkoilu- ja sotilasvarusteisiin, tuotevalikoimaamme kuuluu kaikkea, mitä vain voit kuvitella, armeijan ylijäämä- ja maastovaatteiden, -asusteiden ja -tarvikkeiden sekä taistelupukujen laajasta valikoimasta taktisiin ja arkijalkineisiin, silmälasituotteisiin ja reppuihin sekä ammattilaistason taisteluvarusteisiin ja -välineisiin.

Olemme ylpeitä jatkuvasti laajenevasta laatutuotteiden valikoimastamme yli 50 eri merkiltä, joihin kuuluvat muun muassa Helikon, Pentagon, Condor Outdoor, Surplus ja Maxpedition.

Lisäksi Military 1st:n ylijäämätuotteiden kauppa takaa aina korkeimman asiakaspalvelutason ja mahdollisimman nopeat toimitusajat. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme.

Uutuudet

Maxpedition Prepared Citizen TT26 Rinkka

Maxpedition Prepared Citizen TT26 Rinkka

26 litran reppu, jossa on kaksisuuntainen pääsy päälokeroon, sisäinen kannettavan tietokoneen suojus ja verkkotaskut, pehmustettu pohja, kaksoispääsyinen CCW-tasku, kaksi sivutaskua, kätevä vetoketjullinen läppätasku ja puristushihnat. Siinä on pehmustettu olkahihna, säädettävä rintahihna, irrotettava lantiovyö ja erilaiset tartuntakahvat.

Osta nyt
Wisport Whistler 35 II Rinkka

Wisport Whistler 35 II Rinkka

Sotilaatyylinen reppu, jossa on laajennettava päälokero, seitsemän taskua ja monipuoliset kiinnityskohdat, vahvistettu selkä, säädettävät ja pehmustetut ergonomiset olkaimet ja vyötärövyö sekä nopeasti irrotettava ja parannettu SAS Plus Military -kantojärjestelmä. Valmistettu kestävästä 1000D Cordura Nylonista DuPont Teflon -pinnoitteella. Mukana sadesuoja.

Osta nyt