Ale

5.11 Rapid Performance Lyhythihainen Poolo TDU Green

Varastossa
Viite:
41018-190
Now 51,96 € Was 64,95 €
Koko-opas

Koko-opas

Size To Fit Chest (Recommended) Armpit to armpit x2 Total Length
S 34"-37" (86-94cm) 40" (102cm) 28" (71cm)
M 37"-40" (94-102cm) 44" (112cm) 29" (74cm)
L 41"-44" (104-112cm) 49" (124cm) 29.5" (75cm)
XL 45"-48" (114-122cm) 53" (134cm) 30" (76cm)
XXL 48"-51" (122-129cm) 56" (142cm) 30" (76cm)
3XL 51"-55" (129-140cm) 60" (152cm) 32" (81cm)

All the actual measurements given on the site as "armpit to armpit x 2" refer to the measurements of the garment and not the size it will fit.

The best way of checking if an item will fit is to measure a similar garment you have which fits well and compare the measurements.

When we give the "Armpit to armpit x 2" on an item it is measured directly at the top of the side seams (armpit to armpit) laid flat, then the measurement is doubled, giving the circumference.

If we state that an item is labelled "to fit xx" / XXcm" please check this against your own measurements.

Nopeat toimitukset Suomeen

90 päivän palautusoikeus

Lisää värejä

With sleeve made from snag-resistant Polyester and torso made of high-performance Spandex / Jersey Cotton blend, the Rapid Performance Short Sleeve Polo from 5.11 provides long-lasting comfort and durability with superb breathability indoors and out.

This moisture-wicking, quick-drying and anti-microbial tactical polo shirt features raglan shoulders and gusseted construction for enhanced freedom of movement, pen pockets at the left sleeve, mic loops at the shoulders and zippered bicep pocket for additional storage.

The 5.11 Rapid Performance Short Sleeve Polo Shirt is ideal for law enforcement, security, military and fire professionals as well as casual off-duty work, training facility wear, office and any other activity which does not demand a formal uniform.

 • Comfortable and professional high-performance polo
 • Moisture-wicking, quick-drying and anti-microbial properties
 • Zippered bicep pocket
 • Pen pockets at the left sleeve
 • Mic loops at the shoulders
 • Full-gusset shoulders
 • Raglan sleeves
 • Melamine buttons for durabality
 • Jersey Cotton / Spandex blend torso
 • Fade and snag-resistant woven Polyester sleeves
 • Tagless label for comfort
 • Bartacking at major stress points for added durability
 • Lightweight and highly comfortable
 • Comes with two sewable 5.11 loop patches
 • Body material: 87% Polyester, 13% Spandex
 • Sleeves material: 100% Polyester
 • Manufacturer: 5.11
 • Manufacturer number: 41018
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa: 5.11 Rapid Performance Lyhythihainen Poolo TDU Green
Arviosi

Toimitus

Pakettisi lähetetään normaalisti samana tai seuraavana työpäivänä maksun suorittamisen jälkeen. Vahvistamme aina sähköpostitse, että tuotteesi on lähetetty.

Kaikki toimitushinnat koskevat rajoittamattomia tuotteita:

Suomi

Tavallinen 8-9 päivän toimitus 8,99 €

 • saatavilla kaikkiin tilauksiin riippumatta niiden koosta tai hinnasta

Muu maailma

Tarkista toimitushinta kassalla (veloitetaan painon mukaan)

Ei toimitusta

Aidot postin katoamiset ovat harvinaisia Suomessa. Kokemus on osoittanut, että useimmissa tapauksissa tuotteet ovat palautuneet meille keräämättöminä, kun ostajat ovat ilmoittaneet, että tavarat ovat jääneet toimittamatta. Ole hyvä ja tarkista toimitus paikallisesta jakelutoimistostasi ennen kuin otat meihin yhteyttä toimituksen puuttumisesta. Kun tuotteet palautetaan meille, otamme sinuun yhteyttä ja lähetysmaksu veloitetaan ennen kuin tuotteet voidaan toimittaa uudelleen.

Jos paketti palautetaan meille ja on joitain ongelmia, jotka on ratkaistava, asiakkaalle lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan paketista. Jos 60 päivää kuluu ilman vastausta, tavarat varastoidaan ja hävitetään.

Palautuskäytäntö

Military 1st:illä toivomme, että olisit täysin tyytyväinen joka kerta kun teet ostoksia kanssamme. Toisinaan tiedämme kuitenkin, että haluat tehdä palautuksen.

Voit palauttaa minkä tahansa tuotteemme hyvitystä tai vaihtoa varten 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, kunhan ne ovat myyntikunnossa ja kaikki pakkaukset sekä etiketit ovat ehjät. Voit siis kokeilla fantastista valikoimaamme, joka on saatavilla ilman minkäänlaista saivartelua tai kyselyjä palautuksen syistä. Palautuksesta ei tarvitse lähettää meille sähköpostia.

Palautukset Suomesta

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset EU:n sisältä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Hong Kongista, Australiasta tai Uudesta-Seelannista

Käy vain palautusportaalissamme luomassa palautuslappu ja etsi lähin palautuspaikka. Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Pidä kirjaa tilausnumerostasi, joka on mainittu lähetysluettelossa, koska se vaaditaan palautuksen luomiseen palautusportaalin kautta.

Kansainväliset palautukset muualta maailmasta

Asiakkaana olet vastuussa tuotteen palautuksen kustannuksesta. Palautus voidaan lähettää takaisin valitsemasi palvelun kautta, vaikka suosittelemmekin turvallista ja seurattavaa toimitustapaa, joka edellyttää allekirjoituksen toimituksen yhteydessä.

 • Pakkaa tavarat kunnolla ja täytä lähetysilmoituksessa oleva lomake, josta käyvät ilmi palautettavat tuotteet, valitse sopiva vaihtoehto ja liitä se pakettiin. Palauta tuote alla olevaan osoitteeseen:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  United Kingdom

 • Merkitse "Palautetut tavarat" -valinta ilman arvoa (nolla), kun täytät tulli-ilmoituslomakkeen.
 • Varmista, että lähettäjän osoite on paketin PÄÄLLÄ. Lähetyksiä ilman lähettäjän osoitetta ei käsitellä ja ne hävitetään 60 päivän kuluttua.